Amerika Vizesi

Amerika Vize Başvurusu Hakkında Detaylı Bilgiler

Amerika Maya Vize Merkezine Hoşgeldiniz.

Amerika konsolosluk birimlerine yapılacak olan vize müracaatında yetkili olan Maya Vize Hizmetlerinin uzman müşteri temsilcileri seyahat türünüze ve mesleki durumunuza göre başvuru evraklarını belirler. Sonrasında vize randevusu istenilen tarihte adınıza alınır, vize başvuru işlemleri başlatılır ve vize süreci başından sonuna kadar takip edilir. Böylelikle vize başvuru sürecinde ortaya çıkabilecek sorunlar en sağlıklı şekilde çözümlenir. Sorunsuz vize başvurunuzu yapmak için çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Amerika Turistik Vize

Amerika Turistik Vize İşlemleri

Amerika turistik vize başvurusu için ilgili konsolosluk birimlerinin belirlediği koşullara göre alınmaktadır. Türkiye çapında Amerika vize başvuruları online sistem üzerinden alınmaktadır. Online sistem üzerinden  randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir. Vize başvuru sahiplerinin işlemleri tamamlayabilmesi için ilgili birimlere parmak izi vermesi gerekmektedir.Başvuru için konsolosluk tarafından istenilen evrakları görüntülemek ve başvuru formlarını incelemek için ilgili sekmelere geçiş yapınız.

Vize süreleri başvuru sahiplerinin pasaport geçerlilik tarihine kadar verilmektedir. Başvuru sahipleri geçerli olacak vize süresini belirlemesine gerek yoktur. Bu süreler pasaport geçerlilik tarihine kadar verilmektedir.

Amerika vize başvuruları bölge gözetmeksizin alınmaktadır. İstediğiniz şehirden randevunuzu alabilir vize başvuru sürecini başlatabilirsiniz. Amerika vize başvurularının sonuçlanma süresi ortalama 3 günde sonuçlanmaktadır. Bu yüzden seyahat planlarınızın aksamaması için başvurunuzu seyahat başlangıç süresinden en az 15 gün öncesinden yapmanız gerekmektedir.

Amerika turistik vize başvurunuzu en doğru şekilde yapmak ve kolayca sürecin takibini sağlamak için destek hattımızı arayarak başvuru işlemleri, randevu ve vize harç ücretleri ile ilgili detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Amerika Turistik Vize Gerekli Evraklar

Kişisel Evraklar

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Pasaport  (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli, varsa eski pasaportlar)
  • 2 adet biyometrik fotoğraf (50X50 mm boyutlarında, güncel, arka fon beyaz)
  • DS 160 Formu (Online doldurulacak)
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Adres ve aile bilgilerini içeren)
  • Şahsi Vize Talep Dilekçesi (Konsolosluğa hitaben)

Not: Her başvuru için gereken evraklar yukarıda yer almaktadır. Mesleklere ve statünüze göre gereken ek vize evraklarını aşağıda görebilirsiniz.

İşverenler(Şirket Sahipleri)

  1. Antetli Kağıda İngilizce Vize Talep Dilekçesi(Konsolosluğa hitaben şirket tarafından ıslak imzalı)
  2. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Son 3 aylık)
  3. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
  4. Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
  5. Son tarihli Vergi Levhası fotokopisi
  6. SGK (4b)Hizmet dökümü
  7. Şahsi Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü (En az 5000TL bakiyesi olan, son 3 aylık, kaşeli ve imzalı olmalıdır.)
  8. Kira gelirleri, Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopisi (Varsa)

Sigortalı Çalışanlar

  1. Antetli Kağıda İngilizce Vize Talep Dilekçesi(Konsolosluğa hitaben şirket tarafından ıslak imzalı)
  2. Vize Talep Dilekçesi (Konsolosluğa hitaben)
  3. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Son 3 aylık)
  4. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
  5. Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
  6. Son tarihli Vergi Levhası fotokopisi
  7. SGK İşe Giriş Bildirgesi
  8. SGK(4a) Hizmet Dökümü
  9. Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, kaşe ve imza olan)
  10. Sponsora ait Banka Hesap Cüzdanları veya Banka Hesap Dökümleri (En az 5000TL bakiyeli, Son 3 aylık, kaşeli ve imzalı olmalıdır.)
  11. Kira gelirleri, Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopisi (Varsa)

Devlet Memurları

  1. Çalışma belgesi (bağlı bulunulan kurumdan alınmış, ıslak imza ve mühürlü)
  2. Görev kimlik kartı fotokopisi
  3. İzin belgesi (bağlı bulunulan kurumdan alınmış, ıslak imza ve mühürlü)
  4. Maaş bordrosu (son 3 aylık, ıslak imza ve mühürlü)
  5. Kira, gelir, tapu, araç ruhsatı fotokopileri (Varsa)
  6. Banka hesap özeti (son 3 aylık, en az 5000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile)
  7. Kira, gelir, tapu, araç ruhsatı fotokopileri (Varsa)

Emekliler

  1. Emeklilik kartı fotokopisi ya da E-Devlet sitesinden alınan emeklilik tescil belgesi
  2. Emekli cüzdanı fotokopisi
  3. Emeklilik maaşı aldığı banka hesap cüzdanı
  4. Banka hesap özeti (son 3 aylık, en az 5000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile)
  5. Kira, gelir, tapu, araç ruhsatı fotokopileri (Varsa)

Öğrenciler

  1. Öğrenci Belgesi (orijinal, güncel)
  2. Muvafakatname (kişi 18 yaşında küçük ise anne baba tarafından imzalanmış, noter onaylı orijinal belge)
  3. Sponsor olacak kişinin durumuna göre evrakları(Normal vize başvurusunda istenilen tüm evraklar)

Davet eden kişiden istenilen evraklar

  1. Davetiye (Davet eden kişinin adres, iletişim bilgilerini içeren, imzalanmış davetiye yazısının mail çıktısı)
  2. Amerika vatandaşı ise pasaportu, kimlik fotokopisi, Amerika vatandaşı değil ise oturum izni fotokopisi
  3. Seyahatin masrafları davet eden kişi tarafından karşılanacak olması halinde kişinin son 3 aylık maaş bordrosu ve banka hesap dökümleri fotokopisi

Ev Hanımlarının hazırlaması gereken ek vize belgeleri 

  1. Evlilik cüzdanı fotokopisi (Eğer evli ise)
  2. Sponsor olacak kişinin durumuna göre evrakları(Normal vize başvurusunda istenilen tüm evraklar)
Amerika Turistik Vize Başvuru Formları

Amerika’da turistik olarak yapılacak olan ziyaretlerde almanız gereken vize ile ilgili form aşağıdadır. Turistik vize formunu eksiksiz doldurup iletmeniz gerekmektedir.

 Turistik Vize Dilekçesi

 Amerika Vize Bilgi Formu

Formu indirmek için:

1. Form linkine tıklayınız.
2. Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz.

YA DA
1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.
2. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz
3. Formu bilgisayarınıza kaydedin.

Lütfen Dikkat:
Form PDF formatındadır.
Bu formu görüntülemek ve indirmek için Adobe Acrobat Reader’a ihtiyacınız olacaktır.

Amerika Tedavi Amaçlı Vize

Amerika Tedavi Amaçlı Vize İşlemleri

Amerika tedavi amaçlı vize başvurusu için ilgili konsolosluk birimlerinin belirlediği koşullara göre alınmaktadır. Türkiye çapında Amerika vize başvuruları online sistem üzerinden alınmaktadır. Online sistem üzerinden  randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir. Vize başvuru sahiplerinin işlemleri tamamlayabilmesi için ilgili birimlere parmak izi vermesi gerekmektedir.Başvuru için konsolosluk tarafından istenilen evrakları görüntülemek ve başvuru formlarını incelemek için ilgili sekmelere geçiş yapınız.

Vize süreleri başvuru sahiplerinin pasaport geçerlilik tarihine kadar verilmektedir. Başvuru sahipleri geçerli olacak vize süresini belirlemesine gerek yoktur. Bu süreler pasaport geçerlilik tarihine kadar verilmektedir.

Amerika vize başvuruları bölge gözetmeksizin alınmaktadır. İstediğiniz şehirden randevunuzu alabilir vize başvuru sürecini başlatabilirsiniz. Amerika vize başvurularının sonuçlanma süresi ortalama 3 günde sonuçlanmaktadır. Bu yüzden seyahat planlarınızın aksamaması için başvurunuzu seyahat başlangıç süresinden en az 15 gün öncesinden yapmanız gerekmektedir.

Amerika tedavi amaçlı vize başvurunuzu en doğru şekilde yapmak ve kolayca sürecin takibini sağlamak için destek hattımızı arayarak başvuru işlemleri, randevu ve vize harç ücretleri ile ilgili detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Amerika Tedavi Amaçlı Vize Gerekli Evraklar

  1. DS 160 Formu (Online ortamda doldurulmuş)
  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  3. Pasaport  (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli, varsa eski pasaportlar)
  4. 2 adet biyometrik fotoğraf (50X50 mm boyutlarında, güncel, arka fon beyaz)
  5. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Adres ve aile bilgilerini içeren)
  6. Şahsi Vize Talep Dilekçesi (Tüm masrafları kendisinin karşılayacağını, Amerika’da kalma süresini belirten Konsolosluğa hitaben)
  7. Vize başvurusunda bulunan kişinin neden Amerika’da tedavi görmeye karar verdiğini ve tıbbi tedavinin nedenlerini açıklayan doktor raporu
  8. Birleşik Devletlerde tıbbi tedavi görüleceğine dair doktor-hastane randevusunun kanıtını gösteren belge (randevu tarihi, doktorların isimleri, tedavi görülecek klinik ya da hastanenin adını gösteren belge)
  9. Alınacak tıbbi tedavi bedelinin tutarını gösteren, Amerika’daki hastaneden veya tedavi alınacak merkezden alınan belge. (Bu belge hastane, doktor, ameliyat ve tedavi dahilindeki diğer tüm hizmetlerin ücret bilgilerini içermelidir.)
  10. Tedavi için vize başvurusunda bulunan kişinin hastane ve doktor masraflarını ödeme şartlarını kabul ettiğini gösteren, Birleşik Devletlere ait hiçbir başka mali kaynağın kullanılmayacağını belirten ilgili hastane veya doktor tarafından gönderilen bir yazı
  11. Alınacak tıbbi tedavinin içerdiği ücretlerin ödemesi için Türkiye’de yeterli parasal kaynak olduğuna dair kanıt. (Söz konusu masraflar seyahat, konaklama, yemek ve benzeri durumlar için gereken ödeme miktarlarını da kapsar. Buna ilaveten vize başvurusunda bulunan tıbbi tedavi alacak kişiye refakat eden kişi veya kişiler de seyahat masraflarını kendi imkanlarıyla karşılayacak maddi kaynağa sahip olmalıdır.
Amerika Tedavi Amaçlı Vize Başvuru Formları

Amerika’da tedavi amaçlı olarak yapılacak olan ziyaretlerde almanız gereken vize ile ilgili form aşağıdadır. Tedavi amaçlı vize başvuru formunu eksiksiz doldurup iletmeniz gerekmektedir.

 Amerika Vize Bilgi Formu

Formu indirmek için:

1. Form linkine tıklayınız.
2. Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz.

YA DA
1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.
2. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz
3. Formu bilgisayarınıza kaydedin.

Lütfen Dikkat:
Form PDF formatındadır.
Bu formu görüntülemek ve indirmek için Adobe Acrobat Reader’a ihtiyacınız olacaktır.

Amerika Ticari Vize

Amerika Ticari Vize Başvurusu

Amerika ticari vize başvurusu için ilgili konsolosluk birimlerinin belirlediği koşullara göre alınmaktadır. Türkiye çapında Amerika vize başvuruları online sistem üzerinden alınmaktadır. Online başvuru sistemi üzerinden randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir. Vize başvuru sahiplerinin işlemleri tamamlayabilmesi için ilgili birimlere parmak izi vermesi gerekmektedir.Başvuru için konsolosluk tarafından istenilen evrakları görüntülemek ve başvuru formlarını incelemek için ilgili sekmelere geçiş yapınız.

Vize süreleri başvuru sahiplerinin pasaport geçerlilik tarihine kadar verilmektedir. Başvuru sahipleri geçerli olacak vize süresini belirlemesine gerek yoktur. Bu süreler pasaport geçerlilik tarihine kadar verilmektedir.

Amerika vize başvuruları bölge gözetmeksizin alınmaktadır. İstediğiniz şehirden randevunuzu alabilir vize başvuru sürecini başlatabilirsiniz. Amerika vize başvurularının sonuçlanma süresi ortalama 3 günde sonuçlanmaktadır. Bu yüzden seyahat planlarınızın aksamaması için başvurunuzu seyahat başlangıç süresinden en az 15 gün öncesinden yapmanız gerekmektedir.

Amerika ticari vize başvurunuzu en doğru şekilde yapmak ve kolayca sürecin takibini sağlamak için destek hattımızı arayarak başvuru işlemleri, randevu ve vize harç ücretleri ile ilgili detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Amerika Ticari Vize Gerekli Evraklar

  1. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  2. Pasaport  (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli, varsa eski pasaportlar)
  3. 2 adet biometrik fotoğraf (50X50 mm boyutlarında, güncel, arka fon beyaz)
  4. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  5. DS 160 Formu (Online ortamda doldurulmuş)

Davet Eden Şirketten İstenilen Evraklar

  1. Davetiye (Davet gönderen şirket tarafından kişinin bilgilerini, ziyaret amacını içeren, kişinin pasaport ve kimlik fotokopisi ile birlikte )
  2. Fuar Davetiyesi (Fuar bileti, fuar giriş kartı ya da fuar bilgilerini içeren dokümanlar)

Şirket Evrakları

  1. Antetli Kağıda İngilizce Vize Talep Dilekçesi(Konsolosluğa hitaben imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış seyahat amacını içeren yazı)
  2. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Son 3 aylık)
  3. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
  4. Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
  5. Son tarihli Vergi Levhası fotokopisi
  6. Gelir Gösteren Evraklar;
  7. SGK (4b)Hizmet dökümü
  8. Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü (En az 5000TL bakiyesi olan, Son 3 aylık, kaşeli ve imzalı olmalıdır. İmza atan banka yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi ile birlikte sunulmalıdır)
  9. Kira gelirleri, Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopisi (Varsa)

Şirket Çalışanları

  1. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  2. Pasaport  (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli, varsa eski pasaportlar)
  3. 2 adet biometrik fotoğraf (50X50 mm boyutlarında, güncel, arka fon beyaz)
  4. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Adres ve aile bilgilerini içeren)
  5. Şahsi Vize Talep Dilekçesi (Tüm masrafları kendisinin karşılayacağını belirten Konsolosluğa hitaben)
  6. DS 160 Fomu (Online doldurulacak)

Davet Eden Şirketten İstenilen Evraklar

  1. Davetiye (Davet gönderen şirket tarafından kişinin bilgilerini, ziyaret amacını içeren, kişinin pasaport ve kimlik fotokopisi ile birlikte )
  2. Fuar Davetiyesi (Fuar bileti, fuar giriş kartı ya da fuar bilgilerini içeren dokümanlar)

Şirket evrakları

  1. Antetli Kağıda İngilizce Vize Talep Dilekçesi(Konsolosluğa hitaben imza yetkisi olan kişiler tarafından imzalanmış seyahat amacı içeren yazı)
  2. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Son 3 aylık)
  3. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
  4. Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
  5. Son tarihli Vergi Levhası fotokopisi
  6. Gelir gösteren evraklar;
  7. SGK İşe Giriş Bildirgesi
  8. SGK (4a)Hizmet Dökümü (e-devlet şifreniz ile alabilirsiniz)
  9. Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, kaşe ve imzası olan)
  10. Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü (En az 5000TL bakiyeli, Son 3 aylık, kaşeli ve imzalı.)
  11. Kira gelirleri, Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopisi (Varsa)
Amerika Ticari Vize Başvuru Formları

Amerika’da ticari olarak yapılacak olan ziyaretlerde almanız gereken vize ile ilgili form aşağıdadır. Ticari vize formunu eksiksiz doldurup iletmeniz gerekmektedir.

 Ticari Vize Dilekçesi

 Amerika Vize Bilgi Formu

Formu indirmek için:

1. Form linkine tıklayınız.
2. Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz.

YA DA
1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.
2. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz
3. Formu bilgisayarınıza kaydedin.

Lütfen Dikkat:
Form PDF formatındadır.
Bu formu görüntülemek ve indirmek için Adobe Acrobat Reader’a ihtiyacınız olacaktır.

Amerika Aile Ziyaret Vizesi

Amerika Aile/Arkadaş Ziyaret Vize İşlemleri

Amerika aile arkadaş ziyaret vize başvurusu için ilgili konsolosluk birimlerinin belirlediği koşullara göre alınmaktadır. Türkiye çapında Amerika vize başvuruları online sistem üzerinden alınmaktadır. Online sistem üzerinden  randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir. Vize başvuru sahiplerinin işlemleri tamamlayabilmesi için ilgili birimlere parmak izi vermesi gerekmektedir.Başvuru için konsolosluk tarafından istenilen evrakları görüntülemek ve başvuru formlarını incelemek için ilgili sekmelere geçiş yapınız.

Vize süreleri başvuru sahiplerinin pasaport geçerlilik tarihine kadar verilmektedir. Başvuru sahipleri geçerli olacak vize süresini belirlemesine gerek yoktur. Bu süreler pasaport geçerlilik tarihine kadar verilmektedir.

Amerika vize başvuruları bölge gözetmeksizin alınmaktadır. İstediğiniz şehirden randevunuzu alabilir vize başvuru sürecini başlatabilirsiniz. Amerika vize başvurularının sonuçlanma süresi ortalama 3 günde sonuçlanmaktadır. Bu yüzden seyahat planlarınızın aksamaması için başvurunuzu seyahat başlangıç süresinden en az 15 gün öncesinden yapmanız gerekmektedir.

Amerika aile ziyaret vize başvurunuzu en doğru şekilde yapmak ve kolayca sürecin takibini sağlamak için destek hattımızı arayarak başvuru işlemleri, randevu ve vize harç ücretleri ile ilgili detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Amerika Aile Ziyaret Vizesi Gerekli Evraklar

Şahsi Evraklar;

  1. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 3 ay geçerli, varsa eski pasaportlar)
  3. 2 adet biometrik fotoğraf (50X50 mm boyutlarında, güncel, arka fon beyaz)
  4. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Adres ve aile bilgilerini içeren)
  5. Şahsi Vize Talep Dilekçesi (Tüm masrafları kendisinin karşılayacağını belirten Konsolosluğa hitaben)

Davet eden kişiden istenilen evraklar;

  1. Davetiye (Davet edilen kişi tarafından gönderilmiş, davet eden kişinin adres, iletişim bilgilerini içeren, imzalanmış davetiye yazısının mail çıktısı)
  2. Amerika vatandaşı ise pasaportu , kimlik fotokopisi , Amerika vatandaşı değil ise oturum izni fotokopisi
  3. Seyahatin masrafları davet eden kişi tarafından karşılanacak olması halinde kişinin son 3 aylık maaş bordrosu ve banka hesap dökümleri fotokopisi

Şirket Sahipleri;

  1. Antetli Kağıda İngilizce Vize Talep Dilekçesi(Konsolosluğa hitaben şirkette imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış seyahat amacını içeren yazı)
  2. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Son 3 aylık)
  3. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
  4. Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
  5. Son tarihli Vergi Levhası fotokopisi

Gelir Gösteren Evraklar;

  1. SGK (4b)Hizmet dökümü
  2. Şahsi Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü (En az 5000TL bakiyesi olan, Son 3 aylık, kaşeli ve imzalı olmalıdır. İmza atan banka yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi ile birlikte sunulmalıdır)
  3. Kira gelirleri, Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopisi (Varsa)

Sigortalı Çalışanlar

  1. SGK İşe Giriş Bildirgesi
  2. SGK (4a)Hizmet Dökümü (e-devlet şifreniz ile alabilirsiniz)
  3. Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, kaşe ve imzası olan)
  4. Şahsi Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü (En az 5000TL bakiyesi olan, Son 3 aylık, kaşeli ve imzalı olmalıdır. İmza atan banka yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi ile birlikte sunulmalıdır)
  5. Kira gelirleri, Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopisi (Varsa)

Emeklililer

  1. Emeklilik kartı fotokopisi ya da E-Devlet sitesinden alınan emeklilik tescil kaydı fotokopisi
  2. Maaş aldığı Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü(Son 3 aylık, kaşeli ve imzalı olamlıdır. İmza atan banka yetkilisinin imza sirküleri
  3. fotokopisi ile birlikte sunulmalıdır)
  4. Şahsi Banka Hesap Cüzdanları veya Banka Hesap Dökümleri (En az 5000TL bakiyesi olan, Son 3 aylık, kaşeli ve imzalı olamlıdır. İmza atan banka
  5. yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi ile birlikte sunulmalıdır)
  6. ​Kira gelirleri, Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopisi (Varsa)

Öğrenciler

  1. Öğrenci belgesi (Güncel, Orijinal Belge)
  2. 18 yaş altı ise Muvafakatname (Her iki ebeveynden de noter onaylı, aslı)
  3. Üniversite öğrencisi ise Transcript Dökümü istenebiliyor.
  4. Sponsor olacak kişinin durumuna göre evrakları(Normal vize başvurusunda istenilen tüm evraklar)
Amerika Aile Ziyaret Vize Başvuru Formları

Amerika’da aile ziyareti olarak yapılacak olan ziyaretlerde almanız gereken vize ile ilgili form aşağıdadır. Aile ziyaret vizesi formunu eksiksiz doldurup iletmeniz gerekmektedir.

 Amerika Vize Bilgi Formu

Formu indirmek için:

1. Form linkine tıklayınız.
2. Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz.

YA DA
1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.
2. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz
3. Formu bilgisayarınıza kaydedin.

Lütfen Dikkat:
Form PDF formatındadır.
Bu formu görüntülemek ve indirmek için Adobe Acrobat Reader’a ihtiyacınız olacaktır.